Udruga.hr logo

Jednodnevna radionica je koncipirana kao čitav niz praktičnih primjera iz područja računovodstva, poreza i prava u poslovanju udruga i mnoštvom praktičnih primjera knjiženja i popunjavanja obrazaca, a sve u cilju kako bi što jasnije i razumljivije prezentirala razna problematika vezana uz zakonsko poslovanje.

Svaki sudionik dobit će u digitalnom obliku obrasce koje može koristiti u svakodnevnoj praksi i to knjigu primitaka/izdataka, knjigu blagajne, knjigu ulaznih/izlaznih računa.

Kome je radionica namijenjena?

Predsjednicima udruga i drugim odgovornim osobama iz udruga, knjigovodstvenim servisima i svima onima koji samostalno žele voditi knjigovodstvo u udruzi te bolje razumjeti problematiku vođenja udruge s računovodstvenog, poreznog, pravnog, financijskog i administrativnog aspekta.

Broj mjesta je ograničen!

Predavač: Ivana Ožegović, specijalistica za računovodstvo udruga

Cijena kotizacije:

Za pretplatnike časopisa Udruga.hr cijena jedne kotizacije iznosi 395,00 kn (PDV 25% uračunat). U cijenu jedne kotizacije uračunato je predavanje s power point prezentacijom u aplikaciji ZOOM u trajanju od ukupno pet sati, obrasci u digitalnom obliku, te skripta predavača.

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možete na jedan od sljedećih načina:

  • e-mail adresom: info@udruga.hr
  • telefonom pozivom na broj  01/49 21 742 možete rezervirati svoje mjesto i dobiti više informacija

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.