Radionica u suradnji s Udruga.hr

Radionica u suradnji s Udruga.hr

RADIONICA U PRIPREMI-JEDNOSTAVNO KNJIGOVODSTVO ZA UDRUGE

Jednodnevna radionica je koncipirana kao čitav niz praktičnih primjera iz područja računovodstva, poreza i prava u poslovanju udruga s mnoštvom praktičnih primjera knjiženja i popunjavanja obrazaca, a sve ciljem kako bi se što jasnije i razumljivije prezentirala razna problematika vezana uz zakonsko poslovanje.
Svaki sudionik dobit će u digitalnom obliku obrasce koje može koristiti u svojoj svakodnevnoj praksi i to knjigu primitaka/izdataka, knjigu blagajne, knjigu ulaznih/izlaznih računa. Kako voditi poslovne knjige, blagajničko poslovanje, obračun putnih troškova i dnevnica, sve o volontiranju i rokovima čuvanja poslovne dokumentacije uz konkretne odgovore na vaša pitanja.
KOME JE RADIONICA NAMIJENJENA! Predsjednicima udruga i drugim odgovornim osobama iz udruga, knjigovodstvenim servisima i svima onima koji samostalno žele voditi knjigovodstvo u udruzi te bolje razumjeti problematiku vođenja udruge s računovodstvenog,poreznog, pravnog, financijskog i administrativnog aspekta. Broj mjesta u dvorani je ograničen!

PREDAVAČI! Igor Milinović, porezni stručnjak, specijalist za rad udruga te glavni urednik časopisa Udruga.hr i Ivana Ožegović, specijalistica za računovodstvo udruga.

VRIJEME ODRŽAVANJA: 14.1.2017. (subota) u centru Zagreba u hotelu Dubrovnik, Gajeva 1 od 9 do 14 sati.

CIJENA KOTIZACIJE: Za pretplatnike časopisa Udruga.hr cijena jedne kotizacije iznosi 612,50 kn (440,00 kn + PDV 25%), za ostale sudionike cijena jedne kotizacije iznosi 987,50 kn (790,00 kn + PDV 25%). U cijenu jedne kotizacije uračunato je predavanje s power point prezentacijom dva predavača u trajanju od ukupno pet sati s petnaest minutnim pauzama za osvježenje, blok, kemijska olovka, obrasci u digitalnom obliku, te skripte predavača.

Obzirom da ćemo raditi u maloj grupi, predbilježiti se možete već sada na savjetovanje@udruga.hr ili na broj telefona 01 49 21 742 svakim radnim danom od 8 do 16 sati.

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.