Održano predavanje o načinu rada udruga

U prostoru općine Rešetari održano je predavanje o načinu rada udruga kojeg je održala Ivana Ožegović, direktorica tvrtke Domino Mod d.o.o.

Na predavanju su bili prisutni predstavnici svih udruga s područja Općine Rešetari koji su na ovaj način dobili informaciju o načinu na koji bi njihova udruga trebala djelovati u skladu sa Zakonom o udrugama. Informirali su se o pravilnom vođenju same udruge, važnosti i ozbiljnosti rada, potrebnoj odgovornosti te mogućim novčanim kaznama u slučaju nepravilnog, odnosno nezakonitog rada. Istaknula je važnost djelovanja udruga sukladno Zakonu u udrugama.

„S obzirom na probleme s kojima se suočavaju udruge organizirali smo ovo predavanje kako bi naše udruge mogle kvalitetno i zakonito djelovati. Sretan sam što ste se odazvali na moj poziv. Pozivam sve na ozbiljnost rada jer to je ključ uspješnog djelovanja. Učinimo ovaj naš prostor ugodnim za boravak i nastojmo svi zajedno pridonositi poboljšanju kvalitete života u našoj Općini.“ – rekao je načelnik Općine Rešetari Zlatko Aga.

Izvor: www.resetari.hr

Hrvatski